google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Канарчетата заяви, че целта през новия сезон е място в първата шестица

Предводителят на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич разкри, че целта на отбора за новия сезон е влизането в челната шестица.

Според него това е напълно осъществимо, тъй като Канарчетата са успели да осъществят добра селекция, а и на разположение е асът на тима Тодор Неделев, който пропусна доста от мачовете през миналия сезон заради контузия.

“Вече имаме отбор и основната ни цел е първата шестица,” заяви Валентич. “През миналия сезон липсваше наши капитан, видяхте какво се случи и с ковид кризата.

“Сега нещата са различни. Направихме добра селекция. Днес подписваме с централен защитник. Може да вземем още един футболист, но не на всяка цена.

“Подготовката в Турция беше много тежка. Най- слабата ни контрола беше с Царско село, но имаме субективни причини за това.”

Валентич обяви, че всички в отбора вече мислят за първия мач от новото първенство – срещу завърналия се в Първа лига – Пирин.

“Сега мислим само за мача с Пирин,” каза той. “Пирин имат добри качества. Ние сме ги анализирали.

“От опит знам, че когато отбор влезе от Втора в Първа лига, тогава първите му мачове са много силни. Ние трябва да се отнесем сериозно.

“За нас е важно да играем с нашата интензивност, а не с тази на Пирин. Очаквам, че няма да е лесен мач. Зарядът ще е висок, а времето ще е много топло.”