Валентич: “Знам кой съм и откъде идвам”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според босненеца шансовете на Ботев и АПОЕЛ били равни

Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич заяви, че Жълто-черните имат своите шансове срещу АПОЕЛ (Никозия) в дуела от Лигата на конференциите.

Канарчетата стартираха кошмарно в първенството, като след първите три кръга заемат последната позиция в класирането в Първа лига без точков актив.

“Това е друг турнир и в първия мач играхме много добре,” заяви босненският специалист. “Сега шансовете ни са 50 на 50. Сега е въпросът как ще можем да отговорим на аспектите – публиката на АПОЕЛ, атмосферни условия и как ще реагираме на натиска в началото на срещата. Направихме задълбочен анализ на първия мач, а сега няма да имаме и кадрови проблеми.

„За нас е важно да запазим нагласата си от първия мач, защото тогава играхме много добре. Атмосферата в съблекалнята е отлична и в момента има хармония между нас. Клубът ни дава всички условия да бъдем подготвени във всеки един аспект. Температурите в Пловдив са почти същите. Тук може би разликата е по-голямата влажност. Затова дойдохме един ден преди срещата, за да можем да се аклиматизираме.

„Не за първи път съм в такава ситуация. Вярвам, че отборът има качество да направи добър сезон. Това, което мразя са фалшивите новини. Аз знам кой съм и откъде идвам.

„Антоан Бароан е млад играч с голям потенциал, но трябва да разбере, че в Ботев не е по-голям от другите. Той в момента афектира хармонията в клуба. Антоан трябва да разбере, че трябва да върви напред с отбора. Моята задача е да го науча и да защитя хармонията в отбора.”