google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Желанието ми е да играя на най-високото ниво, на което бих могъл", споделя Антов

Бранителят на ЦСКА Валентин Антов направи кратък коментар след поражението на “червените” от Вердер (Бремен) в приятелска среща. Националъ тна България заяви, че футболът в Италия е много по-разлиен и има голяма разлика спрямо с този в България.

“Немските отбори винаги играят на много високо ниво, няма какво да коментираме. Видяхме на какво ниво сме, целта е да го повишим, най-вече физически, и да видим къде сме, това все пак е приятелски мач. Отскоро се присъединих към тима, момчетата тренират много здраво, вижда се, физическото ниво е добро, върви всичко по план, Любо Пенев няма да остави нещата да минат просто така, гледаме напред.

В Италия всичко е много различно, много силни футболисти, наслаждаваш се и гледаш да изкараш максимума си във всеки мач. С Илия Груев се познаваме доста отдавна, имам високо мнение за него. Желая му успех с Вердер и да се завърнат в Бундеслигата. Страхотно е да прочета добри думи за себе си, желанието ми е да играя на най-високото ниво, на което бих могъл, но сега не мисля за това, а гледам да се подготвя по най-добрия начин”, сподели Валентин Антов.