google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландците бяха победени с 0:3 в Испания миналата седмица и имат много тежко препятствие за преодоляване

Пред ПСВ ще се наложи да покажат най-добрата си форма, ако искат да върнат пасива от три гола срещу Севиля в Лига Европа, предупреди треньорът  ба “филипсите” Рууд ван Нистелрой в навечерието на мача реванш.

Нидерландците бяха победени с 0:3 в Испания миналата седмица и имат много тежко препятствие за преодоляване на реванша на стадион „Филипс“, ако искат да останат в надпреварата.

„Това е най-високото ниво, което постигнахме тази година. Запазването на това ниво е следващата стъпка. Искаме да окажем натиск върху Севиля. Нямаме друга възможност.

Връщането на нивото е това, което аз наричам развитие. Особено с пет до шестима млади играчи, които са между 19 и 23 години. Грешките веднага се наказват на това ниво. Това е разочароващо, но как се справяш с него също се натрупва жизненоважен опит. Ние също трябва да научим това като отбор“, заяви Нистелрой.

Клубът продаде Коди Гакпо на Ливърпул и Нони Мадуеке на Челси през януари. “Всички знаят какво се случи през трансферния прозорец и защо, но ние ще продължаваме с младите момчета и ще ги развиваме. Това е целта. Ще видим къде сме в края на сезона”, добави Нистелрой.