Василев: Исках да привлечем повече добри българи, но те липсват
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Благодетелят разкри подробности околко работата по стадион "Локомотив" в Надежда, както и липсата на качествени български футболисти.

Шефът на Локомотив София Иван Василев заяви, че е оптимист за бъдещето на “железничарите” и призна, че преходът от Втора лига към еfbet Лига е труден. Финансовият благодетел разкри, че е искал да бъдат привлечени повече добри българи, но просто такива липсват към момента.

“Трудно е, но ще се справим. Селекцията не върви така, както трябваше да бъде. Аз исках да привлечем повече добри българи, но не успяваме. И проблемът категорично не е в парите, а в липсата на такива играчи – това е горчивата истина”, сподели Василев пред “Блиц”.

“Подготвяме се усилено за завръщането ни в елита. Ето, вече съм на стадиона и виждам, че ври и кипи от работа. Боядисва се, ремонтира се, поставя се системата ВАР. Чакаме разрешение за лиценза на стадиона и се надявам да играем домакинските си мачове тук, защото по този начин ще имаме повече публика. А отборът има нужда от подкрепата на верните ни фенове. Имам уверението, че скоро ще получим нужното разрешение. Работи се и по поставянето на осветлението. Знаете ли – винаги съм бил оптимист в трудните моменти. Оптимист съм и сега. Ето, постигнахме основната задача – да върнем Локо в майсторската група. Сега трябва и да се задържим в нея”, каза още благодетелят.