Великов: Смешна дузпа – подарък от съдията към ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Ботев Враца бе доволен от представянето на своите футболисти

Наставникът на Ботев Враца – Веселин Великов, бе доволен от играта на неговия отбор при поражението с 0:1 от ЦСКА 1948 на “Васил Левски”. Треньорът на врачани заяви, че главният рефер Волен Чинков е направил подарък към съперника, отсъждайки смешна дузпа, която реши крайния изход на двубоя.

“Аз съм доволен, искам да поздравя моите футболисти за мъжката игра. Всичко, което си бяхме говорили преди мача, това и се случи. Просто една смешна дузпа.. Искам да поздравя отбора на ЦСКА 1948, който ни победи. Допуснахме някои грешки, както и в мача с ЦСКА-София.

“Съдията така е преценил, така е свирил. За мен няма никаква дузпа. Това е подарък от страна на съдията към отбора на ЦСКА”, добави Великов.

“Искам да сме компактни, да не сме много разпиляни. Искам да имаме самочувствие, когато владеем топката и да не я губим лесно. Искам да създаваме и повече положения и да не правим грешки във фаза защита”, продължи треньорът на Ботев Враца.

“Тук съм от 3 дена, нямах много време. По време на паузата ще работим във всички аспекти – най-вече във фаза защита”, допълни Великов.