google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Даваме пари за футбол 28 години, нека се отнася с уважение", призова босът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори шефа на съдиите у нас Виктор Кашай. По-рано днес бившият унгарски съдия заяви, че “многото говорене не помага на българския футбол”. Кашай каза още, че ако някой е толкова заинтересован, може да прекара една седмица с него в Унгария, за да погледне работата му. Стефанов отправи призив към унгареца да се отнася с по-голямо уважение към хората, които инвестират в българския футбол и заяви, че грешки на реферите са коствали 9 точки на Славия този сезон.

“Аз мога да му кажа мнението си и в Унгария, мога да му го кажа и в България. Ако иска той да дойде при мен една седмица и да види как се издържа футболен отбор. Ние даваме пари за българския футбол вече 28 години. Кашай сигурно е стартирал своята съдийска кариера по онова време. Нека се отнася с повече уважение към хората, които си дават парите в нашия футбол.

Той да си гледа съдиите, на които е шеф! Дотук през сезона Славия е загубил девет точки от питомците му. Единият съдия казва едно, другият – друго, а накрая Славия страда. Отнасям се с уважение към институцията, очаквам и иституцията да се отнесе с уважение към нас. Не ме интересува какво прави в Унгария, искам съдийството в България да е на топ ниво”, заяви Стефанов пред Sportal.