Венци Стефанов за Левски: Следващият така ще им намаже ските…
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако Боби Михайлов е на мястото си, то отдавна да е пратил Левски в миманса, при ЦСКА", коментира Стефанов

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира актуални теми от родния футбол, като говори най-вече за желанието на Левски за промяна в БФС, както и за шефа на родните рефери Виктор Кашай.

“Промяна категорично трябва да има. Касай ли, Кашай ли, той, както казват сърбите, “няма поема” от българския футбол. За тези 28 години във футбола съм видял много съдии и много техни шефове. За първи път виждам толкова слаб. Когато аз съм се занимавал с ръководство на футбола, Кашай е правил “бърррррр” в детската градина. Запишете си, гледайте мача в неделя с Черно море. Имаме двама централни бранители с по четири картона, ако не получат пети ще се прекръстя на Иля Салиев Салиев”, заяви босът на Славия пред “Мач Телеграф”.

“Нека да кажа, че свалям шапка на привържениците на Левски, които дават от себе си, за да може клуба да го има. Ако Боби Михайлов е на мястото си, то отдавна да е пратил Левски в миманса, при ЦСКА. Но те за това му се отблагодаряват. Но следващият така ще им намаже ските… Преди две години трябваше да преведем парите ни за осигуровките. Бяха около 50 000 лева. Закъсняхме, трябваше да ги преведем в четвъртък и ги преведохме в понеделник, защото ни забавиха плащане. И във вторник, преди да разберат, че сме превели парите, ни се обадиха, че ще ни спрат сметките. А аз съм закъснял, не дължащ. А 40 милиона? Същото беше и с ЦСКА! Това е болка. Не е луд тоя що яде два зелника, а тоя дето му ги дава”, каза Венци Стефанов.

Босът на Славия добави, че ако търсиш промяна, първо трябва да си изряден. Той допълни, че има приятели от Левски – читави хора, но и такива, които прекаляват и го обиждат, така че не може да ги уважава.