Венци Стефанов за “ултрасите” на Славия: “Да не станат “гърлс”?”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Президентът на Белите изригна след искането за уволнението на треньора Тарханов

Президентът на Славия Венци Стефанов отвърна в характерния си стил на призива на част от привържениците на Белите за уволнението на старши треньора Александър Тарханов.

Както вече стан агрупировката „Ултрас Славия“ настоя за освобождаването на руския специалист, когото нарекоха „Смеещият се човек на скамейката, който е изпуснал юздите на каруцата още от идването си преди няколко месеца.”

“Тези „ултрас“ ли са, „бойс“ ли са, да не станат „гърлс“,” изригна Стефанов пред “Мач Телеграф” “Изобщо не ми се занимава с тях. Нямаха ли някакво българско име да си сложат. Били ми фенове? Защо не купуваха билети, защо не помагаха на клуба. С такива фенове, по-добре без фенове.

“Какво ми пишат декларации? Да ме потърсят, ще седнем, ще говорим с тях, ще обсъдим случващото се. Така по медиите няма как да стане.

“Аз 26 години издържам този клуб, а какво са направили те? Да извадят пари от джоба си и тогава да пишат“, добави членът на Изпълкома, който наскоро пребори коронавируса.

“Знаете ли, че Тарханов изобщо не е виновен за резултатите ни. Той дойде късно и ще му трябва време, за да направи отбор, какъвто сглоби миналия път. Качествен треньор е, което се вижда по визитката му.”

Славия е на последно място във временното класиране в Първа лига с 9 точки от 14 мача. Днес Белите гостуват на деветия в подреждането Ботев (Враца).