google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ОФК Вихрен благодари на Ивайло Василев за свършената работа и му пожелава успехи в кариерата занапред. Ръководството на клуба вече е избрало нов старши треньор, който ще бъде обявен скоро.

Вихрен Сандански и старши треньорът Ивайло Василев се разделят, след като изтичане едногодишния договор между двете страни. Младият специалист бе назначен за наставник през юли миналата година и под негово ръководство санданчани завършиха на второ място в крайното класиране на Югозападна трета лига.

Раздялата между двете страни беше очаквана и ясна преди дни, но днес потвърдена официално от клуба. От новото първенство Ивайло Василев ще бъде начело на втория отбор на Славия, който също се състезава в Югозападната Трета лига. За него обстановката на стадиона в “Овча купел” не е никак нова, тъй като и преди е работил в школата. Там той ще замени Иван Иванов, който пое в посока Етрополе – също сред очакваните претенденти за Втора лига.

През изминалия сезон първенството на Югозападната Трета лига беше разделено на два етапа. В първата фаза отборите бяха разпределени в две групи по 11 състава, след което първите пет от двата потока продължиха в плейофна група за определяне на влизащия във второто ниво. Марек (Дупница) беше над всички, а атаката на Вихрен закъсня. Въпреки това, Ивайло Василев изгради добър отбор с много млади футболисти и може би не му стигна времето, за да се наслади на плодовете на работата си.

ОФК Вихрен благодари на Ивайло Василев за свършената работа и му пожелава успехи в кариерата занапред. Ръководството на клуба вече е избрало нов старши треньор, който ще бъде обявен скоро, като сред фаворитите поне за момента е Йордан Боздански.