Виктор Осимен разкри голямата си мечта – да играе във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Работя толкова усилено, за да съм сигурен, че ще постигна мечтата си да играя във Висшата лига един ден", каза нападателят на Наполи

Нигерийският нападател Виктор Осимен е един от най-силните играчи на Наполи през сезон 2022/23. 24-годишният футболист помага с головете си на тима за изпълняване на голямата цел – спечелване на първа титла от 30 години насам. Осимен обаче не се заблуждава, че може дори да се докосне до статута на легендата Диего Марадона, който за него е недостижим. Нигериецът разкри също, е мечтае да играе във Висшата лига.

“Не се считам за икона, докато целта на клуба не бъде изпълнена. Ако Наполи спечели титлата обаче, имам голям шанс да бъда точно това. Разбира се, това не би ме приближило изобщо до орбитата на Марадона, тъй като той е направил много повече за клуба”, каза нигерийският нападател, цитиран от Ройтерс.

„Работя толкова усилено, за да съм сигурен, че ще постигна мечтата си да играя във Висшата лига един ден. Това е процес и аз просто искам да продължа тази инерция. Серия А е в една от петте най-добри лиги в света и това е страхотно усещане за мен“, сподели Виктор Осимен.