Вили Вуцов е бил опериран преди мача със Спортист (Своге)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хирургическата интервенция в плевенска клиника е преминала успешно, а Вуцов е получил лекарско разрешение да пътува за срещата

Велислав Вуцов е бил опериран по спешност само ден преди мача със Спортист в Своге, съобщиха от Янтра (Габрово). За операцията наставникът е обявил на играчите в следобедното занимание във вторник – ден преди срещата. Хирургическата интервенция в плевенска клиника е преминала успешно, а Вуцов е получил специално лекарско разрешение да пътува с тима за Своге, където тимът му спечели важна победа с 1:0 и почти сигурно си осигури оставането във Втора лига.

“Не съм спал от притеснение в последните два дни, че в двубоите със Спортист и Беласица нещата могат да не се случат както трябва”, коментира Вуцов след мача, загърбвайки своите собствени проблеми.

“Шапки долу за Вили!”, написаха от клуба, като след мача треньорът се е върнал в клиниката в Плевен. Той не е спазил лекарските указания да гледа мач седнал, за да не се отвори раната му, и пред цялата среща окуражаваше тима си покрай тъчлинията.