Вили Вуцов: Крумовград не е аутсайдер срещу Септември за Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Няма как да ви опиша какво ще бъде за местните фенове на Крумовград едно домакинство на 1/8-финал срещу ЦСКА", заяви Вуцов

Ексцентричният треньор Вили Вуцов преди няколко дни пое втородивизионния Крумовград, като неговият тим ще се изправи срещу Септември София в 1/16-финалите на Купата на България. Вуцов сподели, че Крумовград не е аутсайдер и ще бъде голям успех за отбора, ако елиминира този противник.

„Определено не сме фаворит срещу Септември, но мисля, че не сме и аутсайдер. Ще бъде успех за нашия отбор и нашия град, ако отстраним първодивизионния Септември и посрещнем тук футболистите на ЦСКА. Ако стигнем до подобен двубой, това значи, че надграждаме в развитието на отбора на Крумовград и ще бъде събитие не само за нашия град, но и за населените места наоколо, защото знаем, че „червените“ са с много фенове и ще дойдат да подкрепят своя тим. Няма как да ви опиша какво ще бъде за местните фенове на Крумовград едно домакинство на 1/8-финалите срещу ЦСКА, но нека не прескачаме етапите”, заяви Вили Вуцов.