Вили Вуцов: Самоубихме се, правим грешки като на първокласници
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вуцов бе много ядосан след поражението на Крумовград от Монтана

Наставникът на Крумовград Велислав Вуцов бе доста недоволен от играта на своя тим в гостуването на Монтана, загубено с 1:4. Вуцов заяви, че е време да бъде строг с играчите, които според него са допуснали детински грешки в днешния двубой на “Огоста”.

„Ние се самоубихме. Получихме абсурдни попадения, това е за втори пореден мач. Очаквах реакция, но ние реагирахме по ужасен начин. Грешките за головете са като на първокласници. Детински грешки. Притеснен съм от показаното, ще има много сериозни разговори на много теми”, заяви Вуцов.

“Това, което виждам като игра, е много далеч от желаното. Имаме и много сериозен физически проблем, тъй като тимът не е подготвен добре. Получаваме постоянно контузии. Не искам да хвърлям другаде вината. Да видим колко точки ще имаме до Нова Година и след това ще правим планове. Ако това е нашето ниво, то сме много далеч от необходимото за елита“, добави Вили Вуцов.

Наставникът заяви, че предвид показаното до момента от Крумовград, то мачът с елитния Септември за Купата ще е много труден. Преди това отборът има двубой с Витоша Бистрица у дома.

“Нека да мине последният мач и ще направим анализите. Трябва да вземем задължителен успех. Оказахме се гостоприемни домакини напоследък. Дано покажем истинска реакция, за да има дух и реакция. Ще водим сериозни разговори през седмицата. Бях мек до момента, за да си позволя по-солено поведение сега“, завърши треньорът на Крумовград.