google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата тима изпитват остра нужда от точков актив

Амбициозният тим на Янтра (Габрово) обяви, че ще пусне в продажба виртуални билети за двубоя от 12-ия кръг във Втора лига с Локомотив (Горна Оряховица).

Сблъсъкът между два от най-популярните тимове в централна северна България има богата история, а сега дуелът е особено важен, тъй като и двата тима се нуждаят отчаяно от точки.

Срещата е на стадион “Христо Ботев” в неделя, 1 ноевмри, от 14.30 часа.

“Скъпи приятели, през последните две седмици любимият отбор преживя много – като започнем от изпуснатата победа в последната минута срещу Лудогорец 2, минем през контузените и положително тестваните за коронавирус и стигнем до незаслужената загуба като гост на Спортист в Своге,” обърнаха се от Янтра към своите привърженици.

“И точно сега, когато настъпи мигът с ваша помощ да триумфираме в регионалното дерби срещу Локомотив (Горна Оряховица), дойде поредното препятствие за нас – в името на здравето на всички ни да не може да се радваме на вашата безрезервна подкрепа! Препятствие, което обаче няма да ни спре да гоним трите точки на всяка цена тази неделя.

“И все пак за тези от вас, които имат желание да ни подкрепят независимо от обстоятелствата, клубът пуска в продажба виртуални билети в мрежата на Best tickets и OMV!”