google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ние 30 години не сме играли в елита, те играят в Шампионска лига", заяви треньорът

Тимът на Хебър се бори мъжки срещу шампиона Лудогорец, но загуби с 1:3 пред своите фенове. Треньорът на “тигрите” Владимир Манчев бе доволен от себераздаването на своите футболисти. Специалистът отчете разликата в класите между двата отбора и заяви, че тимът му е бил сериозно затруднен.

„Целият стадион видя отговора на футболистите, дадоха всички от себе си, такава реакция очаквах. Имахме индивидуални разговори. Благодаря на щаба, справихме се с проблемите, които имахме в последните две срещи. Не мога да не съм доволен от желанието и хъса, които липсваха миналия мач“, започна Владо Манчев.

„Лудогорец е много класен тим. Първото полувреме имахме атаки, които не можахме да реализираме заради грешни решения. Много ни затрудниха през първите 45 минути, през вторите допуснахме гол, който ни повлия. Всички отбори имат контузени и наказани, няма нужда да коментираме“, продължи младият специалист.

„Разбира се, че сме на прав път към спасението. Изиграхме сериозен двубой срещу сериозен съперник от Шампионска лига и Лига Европа. Класите са различни. Ние сме отбор, който 30 години не играл в А група, какво да говорим? Убеден съм, че ще изпълним целта”, каза още Владимир Манчев.