Владо Стоянов: ЛАСК е силен в атака, мотивирани сме за победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще трябва да се противопоставим на силните им страни и в същото време да се възползваме от слабостите им“

„Запознахме се с ЛАСК Линц. От моите наблюдения видях, че това е много сериозен отбор. Силните им страни са в атака, но да не влизаме в детайли. Каквото е имало треньорският щаб ни е запознал. Ще трябва да се противопоставим на силните им страни и в същото време да се възползваме от слабостите им“. Това заяви вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов на днешния брифинг на разградчани преди двубоя с австрийците в Лига Европа.

Стражът на „орлите“ заяви, че опитът е много важен в тези двубои, но най-важно е играчите на българския шампион да спазват треньорските указания по време на срещата. „Определено в тези двубои опитът е много важен. Изпитал съм го на гърба си това нещо. От самото начало съм в Лудогорец и похода в европейските клубни турнири. Това ще ни помогне, но да не забравяме, че в тима има много нови играчи, които за първия път играят на тази сцена. Не мисля, че ще е предимство, а всичко ще се реши на терена и трябва да спазваме треньорските указания и тактическите задачи“, добави още той

„Атмосферата в отбора винаги е била добра. Осем години съм в този отбор и мога да го заявя с ръка на сърцето. Винаги при смяна на треньора има промяна. За някои е добре, а за други зле. Но мога да кажа, че преди този мач атмосферата е много добра. Мотивирани сме да победим, за да покажем, че тази загуба и лошите резултатите преди това са плод на случайност. Дай Боже да съберем повече точки, които да ни помогнат да излезем от групата“, добави Стоянов.