Все още не е ясно дали Луис Енрике ще остане начело на Испания
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имахме голямо желание, но не успяхме да изиграем никаква роля на Модиала", заяви спортният директор на Испанската футболна федерация

Спортният директор на Испанската футболна федерация Хосе Франсиско Молина направи коментар за бъдещето на Луис Енрике начело на “Ла Роха”. Молина заяви, че през следващите дни предстои да бъде взето решение дали Енрике ще остане на поста.

Спекулира се, че бившият треньор на Барселона може да бъде освободен от Испамия, след като тимът се представи слабо на Световното първенство 2022 в Катар. Испания отпадна на 1/8-финалите от Мароко след изпълнение на дузпи, а в груповата фаза записа само една победа.

“Не сме говорили за селекционерския пост, моментът не е подходящ. Разочаровани сме. В следващите дни ще вземем решения. Това няма да отнеме дълго, но не знам колко време. Двете страни ще изберем най-доброто. Имахме големи вълнение и желание, но не успяхме да изиграем никаква роля на Модиала”, заяви Молина.

“За да побеждаваш, трябва да вкарваш голове. Мароко ни бяха разузнали така, както ние правим със своите съперници. Трудно ни е срещу отбори, които са физически и се защитават близо до своето наказателно поле. Бесни сме, че трябва да си тръгнем. Тимът игра така, както знае”, коментира спортният директор на Испанската футболна федерация пред Cadena SER.