Взима по 600 000 паунда седмично и заяви: Футболът става скучен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Неймар не се наслаждава на модерния футбол, въпреки че печели колосалните £600 хиляди на седмица и е в звездна форма този сезон

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар заяви, че футболът “става скучен” в брутално интервю, след като неговият тим победи Макаби Хайфа с 3:1.

30-годишният бразилец продължи сензационното си представяне по време на победата в груповата фаза на Шампионската лига в сряда. Той отбеляза третия и последен гол, след като Лионел Меси и Килиан Мбапе се рапзисаха за ПСЖ преди това.

Неймар празнува, като изплези език в знак на почит към сина си, но получи жълт картон от рефера Даниел Зиберт за неспортсменско поведение. След това бесният Неймар критикува текущото състояние на футбола в интервюто си след мача, наричайки го „скучен”.

Той каза: „Току-що се срещнах със съдията и говорих с него. Той се извини. Но сега вече имам жълт картон. Това е пълна липса на уважение към играчите. Съдиите трябва да са там, за да ни защитават. Това, което ми се случи днес, е много тъжно. Футболът става скучен и не можем да празнуваме. Това е липса на уважение не само към мен, но и към футбола.”