Winbet Бонус – Безплатен залог до 2000 лв.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вземи до 2000 лв. под формата на Безплатен залог, ако познаеш крайният победител на Световното в Катар

Смяташ, че знаеш кой ще е новият световен шампион? Прогнозирай победителят на Световното първенство в Катар и спечели до 2000лв. под формата на Free Bet.

За да се възползвате от пазарът за краен победител на Световното е необходимо да се насочите към раздел „Дългосрочни залози“ в сайта на Winbet. Можете да правите колкото искате предположения за краен победител, но имайте предвид, че за играта се зачита сам първият, който сте поставили.

Минималната сума за залог е в размер на 25лв. Имайте предвид, че към играта се считат само квалифициращи залози, а прави колонки и системи не се броят. Също няма да можете да се възползвате от промоцията ако залагате и с реални средства.

Залози с кеш-аут, както и отменени такива няма да допринасят към условията.

Какво можете да спечелите?

Потребителите, направили квалифициращ залог попадат в група, която да определи вашата крайна награда. Коя ще е групата зависи от коефициентът на вашата селекция. Например ако вашият залог е под 20 коефициент, то вие ще можете да получите максимум 100% от сумата на залогът си до 200лв. Имайте предвид, че дори избраният от вас отбор да отпадне в по-ранна фаза на турнира, можете да се възползвате от бонус средства, просто процентът, който ще получите е в по-малък размер, например 30%.

Получените средства от кампанията на Winbet ще могат да се активират от секция „Моите оферти“ в игралният ви акаунт.

Макар за тях да не са предвидени допълнителни условия за разиграване, то все пак има някои правила, с които да се съобразите, за да усвоите средствата, а именно:

  • Средствата са валидни за разделите Спорт и На Живо;
  • Минималният коефициент, на който можете да поставяте залози е 1.01.

Нужно е безплатният залог да бъде активиран в срок от 1 ден, след което имате срок от още един ден, в който да ги изиграете.