Winbet Бонус Парк с Бонус Предложения До 10 000 лв Всеки Ден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вземи по 3 бонус предложения на стойност до 10 000 лв. от Winbet Бонус Парк

Избери своите три бонус предложения на стойност до 10 000 лв. всеки ден! Регистрираните играчи на сайта на WINBET могат да спечелят много бонуси и предметни награди, като за целта е необходимо да завъртят колелото в Бонус Парка. Промоцията стартира на 31 май и приключва на 31 юли!

Какви са правилата и условията?

Влизайки ежедневно в своя профил, вие имате шанса за завъртане на специалното ни бонус колело, като това се извършва само един път за 24 часа в часовете 00:30 ч. на същия ден до 00:30 ч. на другия ден. Веднага след като завъртите колелото, ще се сдобиете с общо три оферти, от които имате право само на една. Натиснете „Към моите оферти“ и ще бъдете пренасочени към предложенията. Избирайки едно от тях, останалите две отпадат веднага. Имайте предвид, че нямате опцията да променяте избора си.

Ето от кои награди можете да изберете:   

  • Кеш бонус (с или без депозит)
  • Безплатен залог Live Казино или Спорт (с или без депозит)
  • Безплатни игри (с или без депозит)
  • Специален подарък от футболната легенда Христо Стоичков

В случай че играчът е получил три оферти и избере изненадата от Стоичков, той ще трябва да извърши контакт с отдела Връзка с клиенти и оттам ще се сдобие с нужната информация за получаването на подаръка.

Бъдете информирани, като посетите www.winbet.bg и посетите секцията „Важат правила и условия“. На 31 юли клиентите имат право на едно последно завъртане на колелото.

Ако използвате Кеш Бонус от Winbet Бонус Парк, играчът няма да може да залага на свързани пазари, както и на селекции с бонус средства, поставени на едно и също събитие, система или колонка. Играчът не може да прави залози, които се повтарят и това не зависи от това дали сумата на залога или самият коефициент на събитието ще бъде променен. Спазването на това правило е отговорност на играча. В случай че то бъде нарушено, Организаторът на бонуса има право да вземе съответните мерки.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.