Winbet Бонус Стоичков За Шампионска Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Уинбет бонус Шампионска лига очаква клиентите на оператора. Всеки един от вас може да получи бонус средства, избрани от самия Христо Стоичков. Само трябва да заложите на среща от Шампионската лига на минимална стойност 20 лв.

В периода 14.02 – 23.02.2023 година Христо Стоичков ще избере за всеки активен клиент бонус за „Шампионска лига“, отнасящ се за всеки един губещ залог от 20 лева или повече, поставен на раздела „На живо“.

Единствено първият направен залог се смята за квалифициращ. Няма да бъдат зачетени множествени залози и системи в рамките на бонуса. В случай че направите залог с помощта на бонус средства, също няма да бъдат зачетени. Стойността на минималния квалифициращ залог е 20 лева, а най-малкият коефициент на квалифициращ залог се равнява на 1.30.

Бонусът бива предоставен само за залози, които са губещи. Ако имате отменени или такива, при които сте употребили кеш-аут, отново няма да бъдат зачетени. Стойността на вашия бонус се избира от Организатора и това се случва чрез случайно избиране. Играчите имат достъп до него в сайта на WINBET.

Запознайте се подробно с правилата на бонуса, като кликнете на „Моите оферти“. Получавате вашия безплатен залог когато сте изпълнили всички стъпки.

Активирайте бонуса от раздела „Моите оферти“. Уточнение: Нямате право на друг активен бонус за съответната секция. Поставете като минимален коефициент за залог 1.01. Използвайте Безплатния залог както за единични, така и за множествени и комбинирани залози. Имате възможността да го заложите наведнъж или като го разпределите в различни залози.

Ще получите нетната печалба от залога си, ако той се окаже печеливш и няма да имате каквито и да било ограничения за нейното използване. Ако решите да прибегнете до Кеш-аут, сумата на Безплатния залог бива приспадана от общата стойност на наградата ви. Ако залогът ви бъде отменен, няма да има причислена сума към настоящата ви сметка. Играчите имат на разположение само един ден, за да активират безплатния залог. След като това се случи, има още един ден за неговото използване. За изчерпан се счита залог, неизползван в този период.

При възникване на злонамерени действия от един или група играчи, всичките му залози биват анулирани.

Дейността е предназначена за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.