Winbet очаква ЦСКА да спечели трите точки срещу Ботев Враца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" излизат за 11-ата си победа от началото на сезона

ЦСКА гостува на Ботев Враца в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион “Христо Ботев” е днес от 16:45 часа като гостите са в ролята на фаворити. Родният букмейкър Win bet дава коефициент от 1.50 за победа на “червените”, докато ставката за успех на врачани е 6.75.

Тимът на Саша Илич ще се стреми да накаже грешките на конкрентите за челните позиции ЦСКА 1948 и Левски. В събота двата отбора завършиха наравно съответно срещу Славия и Локо Пловдив. Гостите в момента са лидери в класирането с актив от 31 точки, колкотоо има и ЦСКА 1948, но съперникът им е с два мача повече, а Лудогорец е с две точки по-назад. ЦСКА спечели последния си мач в първенството – визита на Ботев Пловдив, така че е в  добро настроение. Сега отборът има нов мач на чужд терен, а до паузата заради Мондиала ще изиграе още две гостувания.

Отборът на Ботев Враца е в трудна ситуация, след като е спечелил само 3 пъти в 14 мача до момента и има общо 11 точки. Домакините са на 12-ото място, като изостават с точка от Берое и са на две зад Ботев Пловдив. В миналия кръг Ботев Враца отстъпи на Локо София с 0:1 в столицата, а преди това направи реми 0:0 срещу Арда у дома. Последният успех на тима бе с 2:0 над Хебър на 16 септември.

Вероятни състави:

БОТЕВ ВРАЦА: Костов, Мендоса, Фераресо, Меси, Рапнуи, Георгиев, Валбуена, Ивайлов, Да Силва, Генов, Переа

ЦСКА: Бусато, Матай, Кох, Петров, Турицов, Де Нойер, Вион, Линдсет, Гарсес, Кареасо, Назон