Winbet прогнозира равностоен първи мач между Виляреал и Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очаква ни равностоен първи полуфинал между отборите

Виляреал е домакин на Арсенал днес от 22:00 часа в първия полуфинален двубой между двата тима в Лига Европа.

Лондончани бяха безапелационни в груповата фаза, излизайки от своята Група В като лидер с шест победи. В 1/16-финалите Арсенал отстрани Бенфика с общ резултат 4:3, след което в следващата фаза „топчиите“ се справиха и с Олимпиакос (3:2 общ резултат). На четвъртфиналите пък Славия Прага не оказа особена съпротива и Арсенал вкара 5 гола в двата мача, инкасирайки само един.

В груповата фаза Виляреал допусна само едно равенство, след което в преките елиминации подчини Залцбург (4:1), Динамо Киев (4:0) и Динамо Загреб (3:1).

Испанците в момента заемат седмото място в класирането на Ла Лига и са в зоната на евротурнирите. Арсенал пък е десети във Висшата лига и място в Топ 5 изглежда нереално. Така за тима на Микел Артета остава спечелването на трофея в Лига Европа, с което да спаси проваления дотук сезон.

Winbet Онлайн Спорт очаква равностойна битка – победа за Виляреал е с 2.65, докато за Арсенал е с 2.85. Коефициентът за равенство е 3.25.

Прогноза 7sport е двубой с над 2,5 гола, в който и двата тима ще стигнат до попадение.

В тима на „жълтата подводница“ няма да видим днес контузения Висенте Ибора, докато Арсенал гостува на “Естадио де ла Серамика” без Давид Луис и Киърън Тиърни, които са с травми.

Вероятни състави:

Виляреал: Руй, Фойт, Албиол, Торес, Педраса, Тригерос, Парехо, Капу, Чуквуезе, Морено, Алкасер

Арсенал: Лено, Чеймбърс, Холдинг, Габриел, Джака, Партей, Себайос, Сака, Йодегор, Пепе, Нкетиа