Winbet Слот Турнир с Игрите на EGT Digital
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Печелете кеш награди до 40 000 лв. от слот турнира на Winbet с всички игри на EGT Digital

Слот Турнирът на WINBET, който раздава награди до 40 000 лева вече започна и очаква активните играчи до 4 юни, точно в 23:59 ч. да се забавляват и да печелят награди с игрите на EGT Digital. Нима има по-подходящо време за награди? Ако все още не сте се регистрирали на winbet.bg, то побързайте и направете своя залог с реална сума, за да се потопите в приключението, организирано от любимия ви букмейкър.

Представяме ви формулата, по която Организаторът ще изчислява вашите точки: При залог на стойност 10 лева, вие ще получите 1 точка в класирането, при залог на стойност 20 лева точките ви ще бъдат 2 и т. н.

Важно: Залозите, които се смятат за квалифициращи, поставете само и единствено на игри на EGT Digital. Ако случайно залогът се постави като бонус баланс, той няма да бъде зачетен.

Активните играчи, които се включат в надпреварата, ще могат да следят точките си в дневни класирания до края на турнира, както и в генералното класиране.

Да вземем за пример едно дневно класиране: То започва на 29.05 в 00:00 ч. и приключва на същия ден в 23:59 ч. Играчите имат достъп до класиранията в реално време, а всички печалби ще получите като безплатни игри, след като промоционалният ден вече е приключил. Позицията, броят и стойността на безплатните игри, както и името на самата игра, можете да проследите в специално сформираните таблици на www.winbet.bg, които ще ви дадат изчерпателна информация за турнира.

Наградата ви ще бъде достъпна в профила в срок от дванадесет часа, след като дневното или генерално класиране е приключило. Ако някои играчи постигнат равен резултат, те си поделят наградата, за да се изкачат на по-високо място в класирането.

За да бъде още по-информирани, посетете уебсайта на WINBET и прочетете правилата, условията и пълната информация за класиранията. Запознайте се и с условията за получаване на безплатните игри, които ще откриете на „Важат правила и условия“ за конкретния бонус. Следете личния си акаунт, в който ще получите печалбите си като свободен баланс.

Организаторите ви желаят приятно участие в Слот турнира. Не забравяйте да залагате разумно и отговорно.

Дейността е предназначена за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.