Winbet – Специални пазари за Премиършип
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изобилие от голове и корнери, но внимателно с картоните

Специалните залози за Премиършип се завърщат с издание в средата на седмицата. 37-ият кръг най-вероятно ще засили интригата около класирането за Шампионската лига и другите европейски надпревари. Голове, картони и корнери са с двойна оферта в сайта на Winbet за предпоследния кръг от първенството.

Голово шоу

Головете през последните няколко седмици заваляха. Много от отборите вече не преследват целите си и затова головете просто започнаха да се изсипват в мрежите. Последните два кръга бяха увенчани с по 32 попадения. Това означава, че от началото на сезона попаденията са общо 965, което означава, че средно за кръг стойността е 26.8. Коефициентите на букмейкъра за  над 27.5 гола са с коефициент 2.40, а за над 32.5 гола, ставката е 4.25.

По-малко картони

В кръга между 7-10 май бяха вдигнати 25 жълти и три ччервени картона. През 36-тия кръг пък нямаше изгонени футболисти, а жълтите бяха 18. Така средните показатели се понижиха до 29.26 жълти и 1.28 червени картона на кръг. Подобни спадове наблюдавахме и през наалото на месеца, затова е добре да се доверим на Над 31.5 картона при коефициент 2.25 или да изберем над 32.5 картона, който се котира при 2.50.

Налице са и залози за отстранени футболисти. При 1.28 червени картона на кръг, то пазара над 1.5 червени картона за 2.75 коефциент е логичен. 10 пък е ставката на по-рисковия Над 3.5 червени картона. Тази седмица съдиите дават възможност да се правят по-смели предположени – осем от общо десетимата с наряди за тази седмица са голини поне по трима през този сезон.

Множество корнери

В последните седмици корнерите също заваляха. И макар и друг път да сме виждали подобен резултат, тук е интересно. Мачовете от 7-10 май донесоха 126 ъглови удара, а през 36-тия кръг те бяха 121. Това повиши средните стойности до 10.1 на мач. Предложението на Winbet Специални залози е над 96.5 корнера с коефициент 1.33, или по-рисковото над 102.5 корнера при 2.33. Но при честотата, с която се стига до ъглови удари напоследък и тази стойност трудно ще удържи. Все пак програмата предлага Нюкасъл (10.3) – Шефилд Юнайтед (10.8) и Челси (10.1) – Лестър (10.2). А също така абсолютните крале на корнерите Лийдс (11.7) гостуват на Саутхямптън (10).

За феновете на английския футбол е предназначен и турнира Winbet Open Premier League, който ще се състои до края на първенството в Англия. В него могат да вземат участие всички регистрирани потребители в платформата, които направят поне един залог, без значение от сумата на залога, коефициента или броя на залозите. Всеки от вас печели точки, които се определят на база нетната печалба от залозите, които определят мястото ви в месечното или генералното класиране и ви дават възможност да участвате за голямата награда от 5 555лв.