WINBET стана спонсор на Локо Пловдив (видео)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Логото на компанията ще стои върху екипите на тима, както и из целия комплекс "Локомотив" в следващите три години

Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив подписа договор за партньорство с компанията за спортни залози Winbet.

Новият спонсор на Черно-белите беше представен на специална пресконференция, в която участваха собственикът на Локо Христо Крушарски, старши треньорът Александър Тунчев и мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова.

Новите екипи на представителния тим пък бяха показани от капитана на тима Димитър Илиев, вратаря Илко Пиргов и централния защитник Диниш Алмейда.

Срокът на контракта е за три години, а логото на популярния букмейкър ще бъде поставено на фланелките на представителния отбор, както и на целия комплекс “Локомотив“. Предвидени са и бонуси съответно според представянето на “смърфовете”.

“Това партньорство ще е крачка към по-големите успехи. Да се надяваме, че не само ще бъдат спонсори, но и за в бъдеще могат да бъдат част от собствеността на клуба. Зависи как представим предприятието ни”, коментира Крушарски.

“Дано попълните вашата зала на славата с още купи. Ще вървим само напред и нагоре”, допълни Колева-Иванова.

Букмейкърът WINBET е спонсор на редица български спортни клубове, сред които футболните тимове на ЦСКА София, Ботев (Пловдив), Дунав Русе и Ботев (Враца).