Winbet Стартира Турнир “Шампионска Лига”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
100 000 лв. очакват участниците в турнира за Шампионска лига на Winbet. Вижте как може да вземете участие.

На 14 февруари стартира турнирът „Шампионска лига“ на WINBET, в който активните играчи могат да се включат. Той ще приключи на 11 юни, а общият награден фонд възлиза на 100 000 лева. Каним ви на забавление, съчетано с мачовете от „Шампионска лига“.

Направете залог в „Спорт“ и „На Живо“, като включите единствено срещи от “Шампионска лига“. Нямате наложени ограничения за минимални залози, за броя на залозите и в размера на минималния коефициент за един направен залог.

Единичните, множествените залози и системи се броят за квалифициращи. Ако решите да направите залог с бонус средства, той няма да бъде зачетен. Ако залогът ви е с 0% марж, също няма да се зачита. Зачетени ще бъдат кеш-аут залозите.

Залагайки играчите ще получават точки, изчислени по определен начин: Броят точки = Нетната печалба * Коефициент, Нетната печалба = Общата печалба – Сумата на залога и Коефициентът = Общата печалба / Сумата на залога.

Няма да имате затруднения, ако акаунтът ви е в евро, тъй като печалбата ви ще бъде умножена по 1.95583.

Нетната ви печалба от залог има отрицателна стойност? В такъв случай залогът няма да бъде зачетен към класирането, което се образува от общия брой точки на даден играч. Случаите на равенство не са рядкост. При подобна ситуация играчите си делят спечелената награда.

Повече информация за класирането можете да проследите от раздела Промоции. Всяка една награда от турнира ще е достъпна в акаунта ви до 24 часа, след като е приключил даден кръг.

 

Как се разиграва Безплатният залог?

Активирайте безплатния си залог лесно и бързо, като кликнете на „Моите оферти“. Важно е да се уточни, че нямате право на друг активиран бонус за раздела „Спорт“.

Като минимален коефициент трябва да заложите на 1.01. Използвайте безплатния си залог за единични, множествени, а защо не и за комбинирани залози. Сумата, поставена на безплатния залог, има опция за поставяне на един път или в няколко залога.

Очаквайте вашата печалба от безплатния залог в баланса по сметката ви. В случай че решите да се възползвате от Кеш-аут, тогава сумата на безплатния залог ще се приспадне от общата стойност на печалбата ви.

Ако един залог бъде отменен, няма да имате начислена сума. Активирайте залога си до седем дни. Имате точно толкова, за да го използвате, след като той бъде активиран.

Ако даден играч си позволи да действа недобросъвестно в рамките на турнира, всичките му залози ще бъдат анулирани.

Тази дейност е за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление, а крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Допълнителна информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.