Янтра с куп контузени и претенции към съдията срещу Лудогорец II
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гостуването на габровци в Разград се оказа много проблемно

Втородивизионният Янтра Габрово съобщи, че отборът е с голям брой контузени футболисти след мача им срещу дубъла на Лудогорец Разград с 0:4, но по техни думи “това далеч не е най-неприятното нещо, което се е случило на отбора”.

Eто какво написаха те на официалния си уебсайт:

“Загубата от втория отбор на Лудогорец с 0:4 далеч не е най-неприятното нещо, което се случи на Янтра в Разград. Още в 25-та минута на двубоя срещата напусна централният бранител Костадин Гаджалов, който беше контузен от Владислав Найденов, а реферът Красен Георгиев дори не сметна, че има нарушение в ситуацията. Прегледите показаха, че най-опитният играч в отбраната на Янтра е със скъсана връзка на глезена и утре ще претърпи оперативна намеса, което ще го извади от игра за оставащите три срещи на отбора до края на годината, а вероятно и за началото на зимната подготовка.”

“Мачът с Лудогорец-II не завърши и Венци Славов. За щастие, неговата травма е по-лека и се очаква той да се върне в игра по-скоро. Неприятните новини за Сашо Ангелов обаче не свършват до тук. Оказа се, че Симеон Чатов също е със сериозна травма и за него сезонът приключва. Левият бек се контузи в контролата срещу Локомотив (Г.Оряховица). Изследванията установиха разкъсана кръстна връзка на коляното и Чатов също ще се оперира, а възстановяването от подобна травма е около половин година. Както е известно, заради счупена кост на ходилото извън игра е и Георги Върбанов, който вероятно ще може да се включи в подготовката за втория полусезон. С мускулна травма в прасеца пък е нападателят Иван Петков.”, завършват габровци.