Ясен Петров: “Може би Илиан Илиев ще бъде титуляр”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на Лъвовете се надява дуела с "петлите" да бъде едно ново начало за отбора

Селекционерът на българския национален тим Ясен Петров заяви, че младите играчи в състава ще се възползват от възможността да заявят себе с, изправяйки се срещу толкова качествен отбор, какъвто е Франция.

Предводителят на нашите вярва, че утрешната контрола в Париж може да се превърне в едно “ново начало”, като в същото време разкри, че по всяка вероятност звездата на Черно море Илиан Илиев ще започне като титуляр.

“Искам да видя един отбор, който иска да покаже себе си, който иска да затрудни Франция и иска да бъде подкрепен,” заяви Петров на традиционната пресконференция. “Този отбор има нужда от подкрепа. Искаме да вкараме млади хора, но те трябва да бъдат подкрепени.

“Утре младите могат да заявят себе си. Трябва младите да са много умни и да са концентрирани. Знам, че много хора не ни вярват, но аз съм оптимист. Виждам добър колектив и добро настроение.

“Moже би Илиан Илиев ще бъде титуляр. Надявам се, че може да стане това. Той вече дебютира за България…

“Натрупа ни се доста умора. За нас беше страхотно изпитание, но и безценен опит. Надявам се, че утре ще издържим физически. Ще ни е много трудно, защото ще има играчи, които ще трябва да изиграят трети пореден мач по 90 минути.

“Ще ни трябва около един час, за да кажа най-добрите страни на Франция. Това е завършен отбор, но ние имаме нашите аргументи. Това може да е едно ново начало за нас.

“Казах, че Франция си направи изводите от двубоя с България през 1993 година. Дай Боже и ние да тръгнем нагоре! Дано се възползваме от този знак. Пожелаваме си го!”