“Юнайтед груп” оставят Наско Сираков и Мъри Стоилов в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Евентуалните нови собственици на "сините" искат да градят новия клуб около тях

Собственикът на Левски – Наско Сираков, както и старши треньорът Станимир Стоилов ще останат в Левски дори и да се стигне до смяна на собствеността на клуба, пише „Тема Спорт“.

От “Юнайтед Груп” са готови да предложат на двамата солидни контракти със срок от три години. Стоилов ще продължи да бъде треньор с широки правомощия. Сираков пък ще получи титлата „Почетен президент“, като думата му отново ще се чува по важните въпроси за развитието и бъдещето на клуба.

Левски и „Юнайтед Груп“ са подновили преговорите за продажба и вече са водени разговори за 80% от акциите на клуба. От страна на Левски в тях участват мажоритарният собственик Наско Сираков и изпълнителният директор Иво Ивков. Както е известно, зад чуждата компания стои маститият сръбски бизнесмен Драган Шолак. При евентуалната сделка инвеститорът ще покрие дълговете и ще работи както за сериозно повишаване на бюджета на сините, така и за значително подобряване на инфраструктурата. Вече има разработени планове за пълната реконструкция на стадион „Георги Аспарухов“.

Това включва поставянето на козирка на сектор А, както и изграждане на останалите три трибуни.