google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Разбира се, че съм наясно с битката за титлата в Бундеслигата, все пак не съм умрял."

Последният наставник към момента, който е печелил титлата в Бундеслигата с Борусия Дортмунд – Юрген Клоп потвърди, че се вълнува от битката за “сребърната салатиера”.

Клоп съумя да изведе “вестфалци” до трофея през 2011-а и 2012-а, а от тогава Байерн (Мюнхен) неизменно е първенец Германия. Клубът от Дортмунд има най-големи шансове да прекъсне десетилетната доминация на “баварците” в последния кръг от кампанията. “Жълто-черните” водят с 2 пункта пред баварския гранд в челото на временното класиране, но се нуждае от победа при домакинството си на Майнц 05, за да си гарантира успеха.

„Разбира се, че съм наясно с битката за титлата в Бундеслигата, все пак не съм умрял. Да, надявам се Борусия да спечели“, коментира настоящият мениджър на Ливърпул, когато бе запитан за бившия му отбор.

„Ще бъда щастлив, ако Борусия спечели. Би било нещо голямо. Знам какво би означавало за града и изобщо като цяло. Не е забавно, ако все един и същи отбор печели. Честно казано съм малко нервен“, добави Юрген Клоп по повод утрешния мач срещу Майнц 05.

По същото време шампионът Байерн Мюнхен ще гостува на Кьолн. Баварците имат по-добра голова разлика от Борусия Дортмунд.