google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фернандо Йоренте, Симоне Дзадза и Леонардо Паволети са спрягани за трансфер на "Алианц Стейдиъм"

Ювентус ще има за цел да се подсили в нападение през януарския трансферен прозорец. “Старата госпожа” усилено търси алтернатива на Алваро Мората в атака и вече има три опции за конкуренция на испанеца пише, Tuttosport.

Наставникът на „бианконерите“ Андреа Пирло има нужда от централен нападател, който да е резерва на Мората. Тримата кандидати за тази позиция са Фернандо Йоренте, Симоне Дзадза и Леонардо Паволети.

Йоренте има контракт с неаполитанци до края на сезона. Ако Юве иска да го привлече за без пари през януари, тогава той ще трябва да разтрогне с Наполи, но според последните информации тимът му няма да бърза да се разделя с него. В периода 2013-2015 той носи екипа на Ювентус и реализира 27 гола в 92 мача.

Нападателят на Торино Симоне Дзадза също е вариант за нападението на Ювентус. Той също е играл в кариерата си за шампиона на Италия – през сезон 2015/16, след което осъществи трансфер в Уест Хем.

Третият вариант за нападението на Юве е Леонардо Паволети от Каляри. 32-годишният нападател не е играл за топ клубовете в Серия А, ако изключим краткия му престой в Наполи през втората половина на сезон 2016/17. В следващата кампания Паволети изкара наем в Каляри и вкара 11 гола в 33 мача, като сардинци закупиха футболиста и до ден днешен той играе за “синьо-червените”.