Ювентус подсилва защитата отново с играч на Аякс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ювентус е направил оферта за защитника на Аякс Сержиньо Дест. Новината съобщи La Stampa като “бианконерите” имат желание да засилят конкуренцията на левия бек, където разполагат единствено с Алекс Сандро.

Шампионите на Серия ‘А”  са се насочили към 19-годишния нидерландец, който направи страхотно впечатление в дебютния си сезон в първия отбор на холандския гранд. Младокът записа 35 мача във всички състезания, в които отбеляза 2 попадения.

Твърди се, че Ювентус обмисят и други варианти за този пост. Торинци следят и Робин Госенс от Аталанта, ако не успеят с офертата за Сержиньо Дест. В клуба трябва да решат и дали ще дадат шанс на 21-годишния Лука Пелегрини, който през миналия сезон игра под наем в Каляри. Не е ясно и какво ще е бъдещето на Матия Де Шилио, който може да играе и по двата фланга на защитата, но има вероятност да бъде трансфериран.

През лятото на 2019 година Ювентус привлече Матайс де Лихт от Аякс като холандският национал направи силен сезон с екипа на “бианконерите”.

След отпадането си от Шампионска лига от Лион през миналата седмица, футболистите на Ювентус са във ваканция. Новият сезон в Серия А стартира на 12 септември, така че “старата госпожа” има още около месец до началото на официалните срещи.