Ювентус със скромен успех над Верона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мойс Кийн донесе изстраданата, но важна победа за "старата госпожа"

Ювентус постигна скромна, но важна победа с 1:0 при домакинството на един от застрашените отбори – Верона. Единственото попадение в срещата падна в 56-ата минута, когато точен бе Мойс Кийн.

„Черно-белите“ не изиграха най-убедителния си мач, а пък и гостите от Верона имаха своите реални шансове да си тръгнат поне с точка от Торино. Верона имаха възможността да поведе в резултата още в 15-ата минута. Тогава Фабио Депаоли засече центриране от Кевин Лазаня, но топката премина покрай вратата.

Ювентус вкара гол в 56-ата минута. Мануел Локатели демонстрира страхотен поглед върху играта, като намери Мойс Кийн, който успя да засече добре топката и да я вкара в мрежата за 1:0. Домакините можеха да си “затворят” мача няколко минути по-късно, когато Гати изведе Бремер, но той изпрати топката над гредата.

С успеха Юве вече е 7-ми в класирането с 46 точки, а Верона е на 18-та позиция с 19 пункта и с 5 по-малко от Специя, които са и с мач по-малко и имат възможност да направят преднината си на спасителния вал по-голяма.