Ювентус се затрудни, но все пак победи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Юве потрепери, но достигна до успеха

Ювентус трябваше да мине през трудности, но успя да пребори Сампдория с 4:2 в среща от 26-ия кръг на Серия А. “Старата госпожа” поведе с 2:0, но Самп съумя да отбележи два бързи гола и да изравни, но въпреки това “бианконерите” успя да реализира нови две попадения през втората част и да взе трите точки.

Домакините поведоха в резултата още 11-ата минута с гол на Бремер с глава от . В 26-ата минута Юве удвои аванса си с попадение на Адриен Рабио.

Само минути по-късно Сампдория шокира двойно домакините си. В 31-ата минута Томазо Ауджело наказа Матия Перин. Малко след това изравниха, след като Филип Джуричич се разписа за 2:2.

Така двата отбора преполовиха срещата при равен резултат. Второто полувреме започна по-добре за торинци, което бе материализирано в 65-ата минута, когато Рабио отново даде предимство на “бианконерите” в резултата.

Само три минути по-късно Юве получи дузпа, но Влахович прати топката в гредата от бялата точка. В добавеното време на срещата роденият през 2003-а Матиас Соуле оформи крайното 4:2 за Юве.