Ювентус стартира офанзива за привличането на Гризман
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Италианският гранд Ювентус е влязъл в преговори с ръководството на Барселона свързани с трансфера на френския нападател Антоан Гризман, информира „RAI”. Двата отбора са в прекрасни отношения и съвсем наскоро осъществиха размяна на играчи. Артур пое към Торино, докато Миралем Пянич ще продължи кариерата си на „Ноу Камп“. Изглежда обаче, трансферите по тази ос не са приключили.

Според спекулациите, Ювентус прави всичко възможно да се възползва от неясната ситуация около бъдещето на Гризман в Барселона. 29-годишния френски футболист така и не може да се впише в състава на „блаугранас“. Този факт не се харесва на шефовете на отбора, който се бръкнаха с цели 120 милиона евро за да го доведат на „Ноу Камп“ от Атлетико Мадрид. Нападателят остана на пейката в три от последните четири мача на Барселона и той със сигурност не е останал очарован от този факт. Испанските медии също спекулират, че самият Гризман може да поиска трансфер, ако не му се гарантира титулярно място.

Ювентус с радост ще приюти Гризман, а торинци дори вече работят за осъществяването на трансфера. На първо време „черно-белите“ ще се опитат да предложат нова бартерна сделка, като този път на сергията са Дългас Коста и Адриен Рабио.

Шампионът на Италия обаче не е единственият клуб, проявяващ интерес към френския нападател. Ситуацията около него следят още Манчестър Юнайтед, Арсенал, ПСЖ и Интер.