Загадъчен Пирин обяви първи трансфер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новият член в елитния ешелон се похвали със завръщането на свой бивш играч

Завърналият се в Първа лига – Пирин (Благоевград), обяви по нестандартен начин първото си ново попълнение.

Орлетата съобщиха, че става дума за техен бивш играч, но не съобщиха името му, а само поместиха снимка на играча, на която не се вижда лицето му.

“Eдно истинско “орле” се завърна в родното #Гнездо, за да полети отново високо с любимия отбор!,” написаха от Пирин. “Можете ли да познаете кое е първото ни попълнение за новия сезон?

“Очаквайте отговора скоро!

#СамоПирин #ПътятКъмСлавата #Орлета #Гнездото”

Феновете на Пирин в социалните мрежи веднага започнаха да правят предположения, като по-голямата част от тях заложиха на доскорошния капитан на Лудогорец Светослав Дяков.

Имаше няколко предположения и за подвизавалия се в ЦСКА – Петър Занев, който също е очакван в Благоевград.

В същото време наставникът на тима Уорън Фийни обяви, че в този момент е изцяло отдаден на Пирин и само “много специална оферта” би го накарала да напусне Орлетата.

“Имам страхотна връзка с президента на Пирин,” коментира севернорландецът пред издание в родината си. “Той ми купи чисто нова кола за спечелената титла и промоцията. Той също ми каза, че очаква да има интерес към мен заради това, което постигнах.

“Бих отхвърлил всяко едно предложение, ако не е нещо наистина специално. В момента градя нещо в Пирин. Искам да гледам как тимът расте под моето ръководство.

“Ще играем в страхотно първенство с някои фантастични отбори. Бюджетите на някои от тях са между 20-25 млн. евро. Има отбори като ЦСКА и Лудогорец, които редовно участват в Европа. Моята цел е да се боря с тези отбори, да направя всичко на най-добро за Пирин. Нямам търпение да се тествам.”