Заги: Феновете в ЦСКА не ме искаха, защото съм кадър на Литекс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Може пък някой ден да бъда треньор на ЦСКА", разкрува бившият наставник на Славия

Бившият треньор на Славия Златомир Загорчич разкри, че през лятото е получил обаждане от ЦСКА и е започнал да стяга багажа си за София. Няколко часа по-късно от „Армията“ са се обадили за втори път на сръбския специалист, за да му кажат да не тръгва, тъй като фенове на тима не искали кадър на Литекс за треньор. Бившият бранител е шампион с тима от Ловеч през 1998 и 1999 години.

“Да, бях пред договор с ЦСКА, след като се разделих със Славия, но се случиха някои неща, които объркаха всичко. Бях на почивка със семейството в Златибор, когато Дани Ганчев и Стойчо Стоилов ми се обадиха. Казаха ми спешно да тръгвам за София, тъй като ще поема ЦСКА. Веднага се прибрахме в Нови Сад, за да си оправя документите и да стегна багажа, но още същия ден, по-точно 3 часа по-късно, отново ми позвъниха.“

„Тогава ми казаха, че няма да се случат нещата и да не се разкарвам напразно до София. Феновете прочели по медиите, че ще ставам треньор на ЦСКА и някои от тях били твърдо против. Не ме искали, защото преди съм бил в Ловеч… Защото съм кадър на Литекс. Искали нещо по-различно, но не и мен. Аз не виждам проблем, че съм играл в Литекс. Там се доказах, имах големи успехи. Но какво и да е, вече е минало. Може пък някой ден да бъда треньор на ЦСКА. Те сега имат наставник. Бруно Акрапович е добър треньор, уважавам го”, споделя Загорчич пред „Блиц“.