google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Желанието и себераздаването на футболистите бяха от съществено значение за победата", заяви треньорът на Славия

Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори след важния успех с 2:0 над Берое у дома в среща от 11-ия кръг на шампионата. Той похвали своите играчи за желанието и себераздаването в двубоя. Заги призна, че първото попадение на “белите” е било късметлийско.

“Желанието и себераздаването на футболистите бяха от съществено значение за победата. Успяхме да вкараме в последните секунди на първото полувреме. Голът бе късметлийски, но спечелихме заслужено”, заяви треньорът на Славия.

“Сега ще си починем няколко дни и след това ще стартираме подготовка за мача Локомотив Пловдив. Имаме липси, но аз съм доволен от тези момчета, които бяха на терена – опитваха се по различни начини да пробият отбраната на Берое. Второто полувреме успяхме да се възползваме и да реализраме втори гол”, добави сръбският наставник на столичани.

“Ако успеем да използваме грешките на съперника, е хубаво. Общо взето, като погледнем двубоите, в които спечелихме и допуснахме поражение, не мога да съм напълно доволен от старта на кампанията, но продължаваме”, завърши Загорчич.