Загорчич: Славия ще се бори за класиране в евротурнирите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на "белите" определи целите за новия сезон на старта на подготовката

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич говори пред медиите преди началото на предсезонната подготовка на “белите”. Опитният специалист постави високи цели за сезон 2021/22 – класиране за европейските клубни турнири. След края на пресконференцията Славия представи новите си попълнения до момента – Тони Тасев и Венцислав Керчев.

“Надявам се този сезон да се справим много по-добре от миналия. Надявам се да няма контузии, футболистите да се раздават на подготовката. Тогава вече може да си мислим за нещо повече“, заяви Загорчич.

Треньорът на “белите” сподели, че тимът ще стори всичко възможно да се класира за евротурнирите. Специалистът заяви, че през миналия сезон на отбора е липсвал късмет.

„Славия трябва постоянно да мисли за по-високи футболисти. Това трябва да е мисленото в съблекалнята и се надявам, че ще го направим. Ще привлечем още 2-3 футболисти. Не искам да разкривам позициите“, добави той.

„Бъдещето на Радослав Кирилов е тук с нас. Той има договор. Във футбола винаги се сменят играчите. Надявам се, че това, което имаме в момента, ще е достатъчно. Ще се постараем да увеличим конкуренцията с новите попълнения, които очакваме да подсилят тима. Дали ще се справим следващата кампания? Не мога да знам“.

“Желанието ми е да запазим Андреа Христов и да се подсилим. Всички знаем, че ако има хубава оферта към него, няма какво да сторим. Тогава ще търсим нов футболист“.

„Отиваме да лагер да се подготвим добре. Надявам се да започнем да печелим двубоите“, добави наставникът на Славия.