Занев: В началото на сезона очаквах, че ще сме в топ 6
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Тръпката да играя я има. Не правя планове на тази възраст. Може би още една година ще поиграя. Ако съм полезен и се чувствам добре, ще играя още една година"

Футболистът на Пирин Благоевград Петър Занев отчете промяната в Левски от есента насам. Ветеранът е категоричен, че “сините” са в подем през пролетния дял на шампионата. “Орлетата” ще срещнат именно столичани в 25-ия кръг, като двубоят на ст. “Христо Ботев” е тази неделя от 17:30 часа. „Мач като мач е за мен. Очаквам добра атмосфера. За един футболист няма “по-важно”. Искам да подчертая, че Левки изглежда много различно от есента. Определено са в подем. Надявам се да стане футболен празник. Ако се представим добре – ще се поздравим с успеха. Винаги, когато победиш грандовете, удовлетворението е по-голямо.”

„ За нас е важно да победим. И те ще бъдат подкрепяни доста силно. Няма закачки по оста Левски-ЦСКА. Следим двата гранда, разбира се. Дано през следващия сезон повишат качеството си и да са конкурентни на Лудогорец. Не съм си мислел никога, че ще изпаднем. Дразни ме мястото в таблицата. Имаме потенциал за по-горно класиране. Когато побеждаваш си удовлетворен от работата, нещата са свързани. В началото на сезона очакванията ми бяха, че ще сме в топ 6. Не съм доволен от резултатите, които постигнахме. С една добра серия все пак е възможно всичко“, коментира бившият играч на ЦСКА.

„За Радослав Митревски мога да кажа, че беше много отговорен и като играч. Преди 18 години сме се засекли в Пирин и веднага ми направи впечатление. Характерът и манталитетът са основата на прословутия пирински дух“, допълва ветеранът.

„Тръпката да играя я има. Не правя планове на тази възраст. Може би още една година ще поиграя. Ако съм полезен и се чувствам добре, ще играя още една година. Добър колектив сме и всеки допринася с шеги. Когато бяхме най-долу, бяхме задружни. Старши треньорът решава кой да бие дузпите. Всичко зависи от много неща – спокойствие, психологическа нагласа. Треньорът трябва да решава нещо толкова важно“, каза още Занев.