google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Калиду Кулибали иска заедно със съотборниците си да помогнат на Греъм Потър

Калиду Кулибали е един от основните футболисти на Челси, но той, както и неговите съотборници, трябва да вдигнат нивото, ако искат да Греъм Потър да запази поста си начело на “сините”. Сенегалският бранител говори за проблемите в отбора след поражението от Фулъм с 1:2 в четвъртък вечер, с което отборът остана 10-ти в класирането със само 25 точки от 18 мача.

„Знаем, че е трудно за привържениците ни. Ще направим всичко по силите си, за да променим тази ситуация и се надявам те да продължат да вярват в тима. Има голямо напрежение върху треньора и клуба, но всички го подкрепят. Искаме да му помогнем и да го накараме да се гордее, в момента е трудно, но ще дадем всичко от себе си. Да, имаме много контузени – играчи, които липсват. В момента е трудно, но трябва да продължим да работим”, каза Кулибали.

“Не можем да стоим така и да чакаме контузените играчи да се върнат, за да покажат нещо друго на терена. Това е трудна ситуация, но не можем да се оплачем – нужно е само да работим упорито и да продължим да вярваме“, добави защитникът, който е записал 13 мача във Висшата лига този сезон.