Защитник на Фиорентина посочи фаворитите за титлата в Серия “А”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много тимове проявяват сериозни апетити за първото място, но според мен най-големи шансове за титлата имат Милан, Интер и Рома", обясни Игор.

Централният бранител на Фиорентина – Игор, разкри, че е щастлив от възможността да играе на Ботуша и посочи своите фаворити за шампионската титла през този сезон в италианската Серия “А”.

“Харесвам Серия “А” и съм доволен, че играя в Италия. Футболът тук ми допада, а и се изправяш срещу едни от най-добрите отбори всяка седмица. Колкото до битката за титлата, аз лично очаквам  да бъде доста интересно. Много тимове проявяват сериозни апетити за първото място, но според мен най-големи шансове за титлата имат Милан, Интер и Рома”, смята Игор.

„Римляните направиха страхотна селекция и бях доста изненадан, когато научих за привличането на Пауло Дибала. Приех този трансфер със сериозно учудване, защото не мислих, че от Ювентус ще се разделят с играч от подобен ранг. С Дибала в състава си Рома ще бъде изключително опасен отбор и не бива никой да ги подценява. Моето мнение е, че с наличното и с голямо име като Моуриньо те могат да станат шампиони“, допълни още защитникът на Фиорентина.