google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Можеше да се представим по-добре през втората част" заяви Анди Робъртсън след загубата от Реал

Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън заяви след поражението от Реал Мадрид във финала на Шампионска лига, че отборът е можело да играе малко по-добре през втората част. Той коментира и хаоса преди срещата. Според него организацията на финалния двубой е била пълен провал.

“На приятеля ми заявиха, че билетът е фалшив, но ви уверявам, че не е”, каза Робъртсън. “Това е пълен провал. Хората просто се паникьосваха. Недопустимо е да се използва сълзотворен газ срещу привържениците”, каза играчът на мърсисайдци.

Робъртсън заяви, че това е била ужасна вечер за феновете на тима и за семействата им.

” Те чакаха различен финален мач, Шампионската лига трябва да бъде празник, но това не се случи. Не беше планирано мачът да се проведе тук и съм сигурен, че разследването ще даде оценка на подготовката за мача”, сподели Робъртсън.

За самия двубой Робъртсън заяви: “Съсипани сме. Това се случва, когато се класирате на финала и не спечелите. Честно казано, можехме да играем малко по-добре, особено през второто полувреме. Не започнахме добре, те влязоха по-добре в срещата. Реал има много опитен отбор, знаят как да печелят финали и го демонстрираха”.