Защитник на Манчестър Сити се забърка в сериозни неприятности
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бенжамен Менди организирал голям купон по случай Нова година

Новите случаи на COVID-19 във Висшата лига нарастват, но това явно не притеснява защитника на Манчестър Сити Бенжамен Менди, който организира парти за Нова година. Това е напълно в разрез с правилата за изолация в Англия. Цели три срещи бяха отложени в последните дни заради заболели от коронавирус, а един от двубоите бе на Манчестър Сити срещу Евертън, но пък Бенжамен Менди си е позволил да покани в къщата си приятели, за да посрещне 2021 г.

Френският бранител е организирал парти в дома си в навечерието на Нова година, като по този начин е нарушил правилата за изолация. В къщата на футболиста са присъствали няколко негови приятели, но пък Менди се защити с думите, че той, приятелката му, племенница му и неговият племенник, които живеят с него, са присъствали. Освен това познат на неговата приятелка и нейният партньор, както и готвач са били в къщата на френския национал. По време на партито, Менди споделя публикация в социалните мрежи в 23:23, в която призовава хората да вземат предпазни мерки.

“Честита Нова година. Погрижете се за себе си и за вашите близки”, пише защитникът на Ман Сити.

The ​​Sun има информация, че на снимки се виждат три млади момичета, които си тръгват в 6 часа сутринта от къщата на Менди. Друго трио жени е забелязано пред дома му в 7.45 ч. сутринта.

Според свидетел, цитиран от The Sun, купонът е продължил с часове: “В къщата им се вдигна много шум и се чуваха как момичетата крещят и се забавляват. В полунощ имаше шоу с много фойерверки, което може би струваше цяло състояние, тъй като продължи поне десет минути. Партито продължи до ранните часове. Менди е идиот, защото си позволява да нарушава правилата толкова нагло”, казва източникът на английски таблоид.