Здравков: Идеята ми е Монтана да играе печеливш футбол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Продължаваме да се борим, за да може да достигнем по-високо класиране", заяви той.

Старши треньорът на Монтана – Антони Здравков, бе доволен от представянето на тима през първото полувреме, но не спести критиките си към своите футболисти през втората част в дербито с Хебър, спечелено с 3:0 от отбора от северозападния град.

“Не бих казал, че чужденците са направили разликата. Те са в отбора, за да си вършат работата. Целият отбор стоеше добре на терена. Всички момчета заслужават добри думи”, сподели Здравков.

“Не съм доволен от второто полувреме – типично по български спряхме и чакахме мачът да свърши. Чужденците са млади футболисти. При нас пейката е доста къса. Играчите ни в предни позиции се справят. Още много може да се иска от всички – да бъдем по-спокойни с топката. Трябва да имаме повече увереност”, добави той.

“Опитваме се да налагаме Мехди като централен нападател, тъй като нямаме друг футболист на тази позиция. Не можеш да разчиташ на един юноша да бъде водещ реализатор на отбора.”

“Идеята ми с идването в Монтана е този отбор да заиграе печеливш футбол. Тръгнахме с две равенства – загубихме 4 точки, които щяха да ни отредят друга позиция. Продължаваме да се борим, за да може да достигнем по-високо класиране”, каза още Здравков.