Здравков: Надявам се да се преборим за едно от първите две места
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Амбициите през този сезон са като миналата година", обясни специалистът.

Старши треньорът на Монтана – Антони Здравков, сподели очакванията си преди първия двубой за новия сезон във Втора лига, който е срещу състава на Етър.

Сухия коментира и амбициите пред клуба за предстоящата кампания, като целта е промоция за професионалния елит.

“Искаме или не, трябва да сме готови за първата среща с Етър. Нямаше особено много време за подготовка, но нещата за всички отбори са еднакви. Като дойдат новите играчи се адаптират по-трудно, но това в никакъв случай не е извинение. Освен трайно контузените Боби Дамянов и Дани Пехливанов, мача пропуска и Ивелин Георгиев, който е наказан. Никой не знае контузените докога няма да са на линия, ние гледаме максимално бързо да се възстановят, но крайни оценки дават лекарите”, сподели Здравков.

“Амбициите през този сезон са като миналата година. Тогава изоставахме много с точките, докато сега започваме наравно с останалите. Надявам се да се преборим за едно от първите две места. Доволен съм от подготовката дотолкова, че момчетата тренираха и се стараеха. Единственото, от което не мога да бъда доволен, е краткото време, което имахме за нея. Изиграхме само четири контроли, искаше ми се да изиграем още две, но положението е такова и времето беше по-малко. Такива са обстоятелствата. В понеделник вероятно ще вземем едно ново младо момче”, каза още наставникът на Монтана пред “Мач Телеграф”.