Жестоки глоби заради гавра с Винисиус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отговорните за случилото се преди мадридското дерби от четвъртфиналния мач за Купата на Краля между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид ще получат и забрани за достъп до спортни събития за две години.

От испанската комисия за борба с насилието обявиха, че ще предложат много сурови глоби на стойност 60 хиляди евро за четиримата души, които са отговорни за обесването на кукла с фланелката на звездата на Реал Мадрид Винисиус на мост в Мадрид.

Според Висшия спортен съвет (CSD) отговорните за случилото се преди мадридското дерби от четвъртфиналния мач за Купата на Краля между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид ще получат и забрани за достъп до спортни събития за две години.

През последните седмици 22-годишният бразилец стана постоянен обект на расистки тормоз и обиди. Последният епизод се разигра на 21 май в мача от 35-ия кръг на Ла Лига между Реал Мадрид и Валенсия. Тримата идентифицирани лица ще трябва да платят глоба от пет хиляди евро като също така им е забранен достъпът до спортни обекти за една година.