Жиру: Това е истинско дерби, специален мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Французинът е готов за сблъсъка с Интер

Нападателят на Милан – Оливие Жиру вярва в успеха на своя тим в полуфиналния сблъсък от Шампионска лига срещу Интер.

„Това е истинско дерби, специален мач. Обичам да играя в такива двубой. Много съм горд с отбора на Милан. Надяваме се да постигнем големи неща утре. Вълнувам се много“, сподели той.

„Това е мач, в който всички трябва да бъдем на 110 процента. Знаем, че можем да се представим добре според качествата си. Но трябва да бъдем заредени на 110 процента. Винаги опитвам да съм позитивен и да окуражавам съотборниците ми“, добави Жиру.

„Това не е нещо лично. Не става дума за Жиру срещу Лаутаро Мартинес. Ние сме отбор, ние сме заедно. Нека да оставим миналото зад гърба си. Очевидно за такива сблъсъци има допълнителна мотивация.“, каза Жиру по отношение на съперничеството между него и стрелеца на Интер – Лаутаро Мартинес.

„Нищо не пречи на концентрацията ми. Чака ни страхотна възможност за нова победа. Не трябва да подценяваме нищо, тъй като на това ниво малките детайли са от огромно значение. Ние сме амбицирани и вярваме в успеха. Знаем, че можем да го постигнем и ще успеем стъпка по стъпка. Ще видим как ще направят Реал Мадрид и Манчестър Сити, но в момента сме концентрирани единствено върху предстоящия двубой с Интер и искаме да спечелим

Говорим за специален клуб. През миналата година не желаех нищо повече от това да спечелим титлата в Серия А. Гордея се с това, което постигаме с този отбор, с треньора и целия екип. Би било заслужено за отдадеността ни и бих бил горд, ако се класираме за финала. Това би било фантастично и мисля, че феновете го заслужават“, завърши Жиру.